Τελετή Επίδοσης των Βεβαιωτικών Παρακολούθησης των Σχολών

Home/Γενική Εφορεία, Εφορεία Εκπαιδεύσεων/Τελετή Επίδοσης των Βεβαιωτικών Παρακολούθησης των Σχολών

Αγαπητοί Αδελφοί,

Με την ολοκλήρωση του κύκλου της Θεμελειώδους Προσκοπικής Εκπαίδευσης των Βαθμοφόρων του Σώματος για την Προσκοπική χρονιά 2018 – 2019, η Εφορεία Εκπαιδεύσεων της Γενικής Εφορείας σας προσκαλεί στην ειδική τελετή επίδοσης των Βεβαιωτικών Παρακολούθησης των Σχολών Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 στις 8:15μμ. στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κόρνου, παρουσία του Επίτροπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ Γιάννη Γιαννάκη, αξιωματούχων της πολιτείας και μελών του Σώματος Προσκόπων Κύπρου.

Η επίδοση των βεβαιωτικών θα γίνει ανά κλιμάκιο, δηλαδή στις Επαρχιακές Εφορείες για τα μέλη των επιτελείων τους και στους Αρχηγούς Συστημάτων για τα μέλη των Συστημάτων της. Θα πρέπει να παρευρεθούν στην εκδήλωση τουλάχιστο δύο Βαθμοφόροι από κάθε Επαρχιακή Εφορεία και δύο από κάθε Σύστημα, ως αντιπρόσωποι για την παραλαβή των Βεβαιωτικών.

Για καλύτερο προγραμματισμό παρακαλείστε όπως δηλώσετε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας πατώντας στο σύνδεσμο «ΕΔΩ»

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

Μάριος Χρίστου                         Εκάβη Πετρίδου

Γενικός Έφορος                         Έφορος Εκπαιδεύσεων

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org