Σταθμοί Τζάμπορι των Αιθέρων – Τζάμπορι στο Διαδίκτυο

Home/Γενική Εφορεία/Σταθμοί Τζάμπορι των Αιθέρων – Τζάμπορι στο Διαδίκτυο

Αδελφοί μου,

Λίγες ώρες μόνο απομένουν μέχρι το Τζάμπορι των Αιθέρων και το Τζάμπορι στο Διαδίκτυο στις 18-20 Οκτωβρίου 2019. Σας επισυνάπτουμε τον τελικό κατάλογο με τους σταθμούς που θα λειτουργήσουν, τα διακριτικά κλήσης καθώς και τα έντυπα που θα χρησιμοποιηθούν για το αρχείο επαφών ασυρμάτου και για το JamPuz.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: http://jotajoti.info/

Σας υπενθυμίζω ότι πρέπει να γίνει ξανά και εφέτος εγγραφή για το JID code στον πιο κάτω σύνδεσμο: http://jotajoti.info/?s=JID+registration.

Αν δεν γίνει εγγραφή δεν θα σας σταλεί JID code.

Επίσης δείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο για οδηγίες και απορίες που αφορούν το JamPuz https://www.jotajoti.info/jampuz-faq

Για το ScoutLink πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.scoutlink.net/webchat Όλοι οι τρόποι επικοινωνίας βρίσκονται συνοπτικά στον σύνδεσμο: https://www.jotajoti.info/how-tocommunicate

Εύχομαι σε όλους ένα δημιουργικό Τζάμπορι των Αιθέρων – Τζάμπορι στο Διαδίκτυο

Πιο κάτω θα βρείτε την λίστα με τους σταθμούς:

Station List 2019 final

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου

Γενικός Έφορος

 

 

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org