Πανελλήνια Ειδική Εκπαίδευση Αεροπροσκόπων

Home/Εφορεία Εκπαιδεύσεων/Πανελλήνια Ειδική Εκπαίδευση Αεροπροσκόπων

Αδελφοί μου,

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων έχει ανακοινώσει τη διεξαγωγή της Πανελλήνιας Ειδικής Εκπαίδευσης Αεροπροσκόπων (Π.Ε.Ε.Β.Α.), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 28/11/2019 και 01/12/2019 στη Λάρισα, στην 110 Πτέρυγα Μάχης.

Προαπαιτούμενα για συμμετοχή στην εν λόγω Σχολή είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της Σχολής Αεροπροσκοπικής Προπαίδειας και της Σχολής Βασικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων.

Το κόστος συμμετοχής στην Εκπαίδευση είναι 60 ευρώ και η τελευταία ημερομηνία δήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 1η Νοεμβρίου 2019.

Τα έξοδα μετάβασης από και προς το χώρο της Εκπαίδευσης (αεροπορικά εισιτήρια, εισιτήρια τρένου / λεωφορείου) θα πρέπει να καλυφθούν από τους συμμετέχοντες.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως ενημερώνουν την Εφορεία Εκπαιδεύσεων στο training@cyprusscouts.org για τη συμμετοχή τους, ούτως ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις με το Σ.Ε.Π.

Οι αιτήσεις για τη συγκεκριμένη Σχολή θα γίνουν συλλογικά, μέσω του Σώματος Προσκόπων Κύπρου και το χρονικό πλαίσιο αιτήσεων θα τηρηθεί αυστηρά λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων στην Εκπαίδευση. Η συμμετοχή στη Σχολή υπόκειται στην έγκριση της Εφορείας Εκπαιδεύσεων στου ΣΠΚ και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου                                        Εκάβη Πετρίδου

Γενικός Έφορος                                        Έφορος Εκπαιδεύσεων

 

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org