Ονομαστήρια Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου του Β΄

Home/Εφορεία Διεθνών Σχέσεων/Ονομαστήρια Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου του Β΄

Όπως γνωρίζετε την Πέμπτη 13/11/2014 γιορτάζει τα ονομαστήρια του ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Είναι θερμή παράκληση του Γενικού Εφόρου όπως, όπου είναι δυνατό, ολιγομελής αντιπροσωπεία παιδιών και βαθμοφόρων από τα προσκοπικά Συστήματα της Επαρχιακής Εφορείας Λευκωσίας, επισκεφθούν τον Μακαριότατο για να του ευχηθούν για την ονομαστική του γιορτή. Οι επισκέψεις είναι από τις
10:30 π.μ. μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι. Ο Επαρχιακός Έφορος παρακαλείται όπως συντονίσει την όλη προσπάθεια

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org