Ζήτηση Προσφορών για Ασφάλεια και Υγεία εγκαταστάσεων του Σ.Π.Κ.

Home/Γενική Εφορεία/Ζήτηση Προσφορών για Ασφάλεια και Υγεία εγκαταστάσεων του Σ.Π.Κ.

ΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Το Σώμα Προσκόπων Κύπρου ανακοινώνει ότι δέχεται προσφορές για την αγορά υπηρεσιών για την ετοιμασία Μελέτης για την Ασφάλεια και Υγεία για τις εγκαταστάσεις του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τους σχετικούς όρους από τα Κεντρικά Γραφεία του Σώματος, Κυβερνητικές Κατοικίες αρ. 48, Στρόβολος, τηλέφωνο 22662884. Οι προσφορές πρέπει να βρίσκονται στο κιβώτιο προσφορών του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, στη πιο πάνω διεύθυνση, το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαρτίου, 2019. 

Διευκρινιστική Ανακοίνωση

Το Σώμα Προσκόπων Κύπρου πληροφορεί όλους τους ενδιαφερόμενους προσφοροδότες αναφορικά με την αγορά υπηρεσιών για την ετοιμασία Μελέτης για την Ασφάλεια και Υγεία για τις εγκαταστάσεις του, ότι -επιπρόσθετα- θα πρέπει να υποβάλουν την αμοιβή τους για πρόγραμμα κατάρτισης των εθελοντών του Σώματος, ανά ώρα.

Παρακαλώ πατήστε εδώ για τα έντυπα των προσφορων.

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org