Εργοδότηση Προσωπικού

Home/Γενικά/Εργοδότηση Προσωπικού

Αδελφοί βαθμοφόροι, αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

Σας πληροφορώ ότι το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του στις 16.4.2019, έχει αποφασίσει την εργοδότηση βαθμοφόρων, ή γονέων ή φίλων του προσκοπισμού, κατά προτίμηση ανέργων, με καθεστώς παροχής και αγοράς υπηρεσιών, στο κατασκηνωτικό κέντρο «Πλατάνια» για την περίοδο των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων 2019. Οι θέσεις αφορούν βοηθούς κουζίνας και υπηρεσιών καθαριότητας.

Η ελάχιστη περίοδος παροχής υπηρεσιών θα πρέπει να καλύπτει δύο συνεχόμενες εβδομάδες (15 μέρες δηλαδή Σάββατο με δεύτερο Σάββατο) ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο για παροχή υπηρεσιών που να καλύπτει μέχρι και ολόκληρη την κατασκηνωτική περίοδο.

Για λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απ’ ευθείας με τον ΜΒΓΕ αδ. Κούλλη Κυριάκου, στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του ΣΠΚ το αργότερο μέχρι τις 17.5.2019.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου

Γενικός Έφορος

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org