Αδελφοί μου,

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία COVID-19 και τα προστατευτικά μέτρα που έχουν ληφθεί, είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμόσουμε την διαδικασία του τελικού σταδίου της σχετικής δοκιμασίας που αφορά τις παρουσιάσεις των Ανιχνευτών, ματαιώνοντας ταυτόχρονα τη δράση Μαίανδρος ΙΙ όπως αυτή αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Κατανοώντας την τεράστια προσπάθεια, τον ζήλο, τον μόχθο και την αγάπη που όλοι οι Υποψήφιοι έχετε επιδείξει για να φθάσετε μέχρι στο τελικό στάδιο απόκτησης του Πτυχίου Προσκόπου Δημοκρατίας, ο Κλάδος Ανιχνευτών της Γενικής Εφορείας έχει αναπροσαρμόσει την δράση με χρήση τεχνολογίας, με τη χρησιμοποίηση της πλατφόρμας Google Classroom. Οδηγίες για την χρήση της πλατφόρμας δίδονται στη συνέχεια.

Με βάση την αναπροσαρμογή λοιπόν καλείται ο κάθε Ανιχνευτής να ετοιμάσει την παρουσίασή του σε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστής θα είναι ο ίδιος παρουσιάζοντας το προσωπικό του Η.Κ.Α.Δ.Ε. και την Ανιχνευτική του ζωή. Σκοπός είναι να γίνει κανονικά το κομμάτι της παρουσίασης, το οποίο θα αξιολογηθεί από ομάδα καταρτισμένων Εφόρων και Βαθμοφόρων του Κλάδου Ανιχνευτών, μοιραζόμενοι ταυτόχρονα την Ανιχνευτική σας περιπέτεια μαζί με τους άλλους Υποψηφίους προσκόπους Δημοκρατίας.

Η Τελετή Απονομής των Μαντηλιών Προσκόπων Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί κανονικά μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Εγγραφή στην τάξη:  Για να χρησιμοποιήσετε το Google Classroom απαιτείται η σύνδεση σας στην εφαρμογή με την χρήση του διαδικτυακού σας λογαριασμού Google. Μπορείτε να συνδεθείτε είτε από τον υπολογιστή σας είτε από το κινητό σας. Στην συνέχεια μπορείτε να εγγραφείτε σε μια ή περισσότερες τάξεις. Στην ηλεκτρονική τάξη του Κλάδου Ανιχνευτών, της οποίας ο κωδικός παρουσιάζεται στην συνέχεια, το επιτελείο της διαδικτυακής δράσης θα ανακοινώσει την ‘εργασία’ στην οποία θα παρουσιάσετε ο καθένας σας το Η.Κ.Α.Δ.Ε του.

Πως θα κάνετε εγγραφή στην τάξη; Πολύ απλά χρησιμοποιείστε τον ακόλουθο κωδικό της ηλεκτρονικής μας τάξης για να εγγραφείτε αυτόματα. hzgfu3r

Για την διαδικασία εγγραφής και τα βήματα πατήστε εδώ

Χρονοδιαγράμματα:

20/04/2020: Εγγραφή στην πλατφόρμα και καταχώρηση προσωπικών στοιχείων.

18/05/2020: Καταχώρηση ατομικών παρουσιάσεων υπό μορφή βίντεο.

Ευελπιστούμε πως έχετε κατανοήσει πλήρως την διαδικασία και είμαστε βέβαιοι πως θα παραλάβουμε έξυπνες και πρωτότυπες παρουσιάσεις. Ο Έφορος του Κλάδου Ανιχνευτών της Γενικής Εφορείας και οι Έφοροι του Κλάδου σε κάθε Επαρχιακή Εφορείας είναι στη διάθεση σας για τυχόν απορίες.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου                              Αναστάσης Σαλαφόρης

Γενικός Έφορος Σ.Π.Κ.                   Έφορος Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε.