Ανακαίνιση Προσκοπικού Πρατηρίου Λευκωσίας

Home/Γενική Εφορεία/Ανακαίνιση Προσκοπικού Πρατηρίου Λευκωσίας

Αδελφοί μου,

Θα ήθελα να εκφράσω θερμότατα συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν ή συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην ανακαίνιση του Προσκοπικού Καταστήματος της Λευκωσίας. Η μεταμόρφωση του χώρου είναι εντυπωσιακή και το κατάστημα πλέον έχει πάρει μια πολύ πιο φιλική και ανθρώπινη όψη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στον Χρίστο Χριστοδούλου, υπεύθυνο του καταστήματος για τις αμέτρητες ώρες που επένδυσε στη μεταμόρφωση αυτή, καθώς επίσης και στην Ειρήνη Ελευθερίου για τον ζήλο και την επιμέλεια της στην όλη προσπάθεια. Ευχαριστίες επίσης εκφράζω στον Ε.Ε. Πάφου αδ. Αντώνη Καρσερά για τα σχέδια που αφιλοκερδώς έχει ετοιμάσει και τη μεσολάβηση του για την εξασφάλιση επίπλωσης και εξοπλισμού. Ειδική αναφορά θα ήθελα επίσης να κάνω στον αδ. Αλέξανδρο Παυλίδη, βαθμοφόρο του 91ου Συστήματος Προσκόπων Αγίου Ανδρέα Λευκωσίας, για τη διαχρονική εθελοντική βοήθεια που προσφέρει στο κατάστημα, καθώς και στον αδ. Ανδρέα Πεττεμερίδη, Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων της Γενικής Εφορείας για τη βοήθεια του στον τομέα ψηφιακής τεχνολογίας.

Με τον εμπλουτισμό του καταστήματος με είδη εξοπλισμού και δράσεων οι υπηρεσίες που προσφέρονται στα μέλη μας έχουν πλέον τεθεί σε ένα διαφορετικό επίπεδο, προσφέροντας διάφορες επιλογές, ποιότητα και πάνω απ’ όλα εξαιρετικές τιμές.

Ευελπιστώ ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανάλογες ενέργειες για την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων στέγασης, λειτουργίας και λειτουργικότητας και στο Προσκοπικό Κατάστημα Λεμεσού.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου

Γενικός Έφορος

 

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org