Ανέγερση Κουζίνας / Τραπεζαρίας στα Πλατάνια

Home/Διοικητικό Συμβούλιο/Ανέγερση Κουζίνας / Τραπεζαρίας στα Πλατάνια

Αδελφοί μου,

Επιθυμώ να αναφερθώ στο πιο πάνω θέμα και με ιδιαίτερη χαρά να σας πληροφορήσω ότι χθες κατέστη δυνατή η υπογραφή του Συμβολαίου με τον εργολάβο και πολύ σύντομα αναμένεται να αρχίσουν οι σχετικές εργασίες.

Περάσαμε από πολλές δυσκολίες και αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα, όπως συχνές αλλαγές στα σχέδια, προβλήματα με τις αρμόδιες αρχές κλπ. Ίσως στην διαδρομή να προκύψουν και άλλα προβλήματα είτε αυτά θα έχουν σχέση με το έργο αυτό καθαυτό είτε ακόμα με δικούς μας χειρισμούς. Είμαι όμως σίγουρος ότι τελικά θα τα καταφέρουμε, φτάνει να υπάρχει καλή διάθεση και καλή θέληση.

Θερμά ευχαριστώ στον Αρχιτέκτονα του έργου για τη συνεργασία του, τον Διευθυντή του έργου αδ. Αντώνη Καρσερά καθώς και τον αδ. Μ. Ματσουκάρη που προεδρεύει της Επιτροπής που για λογαριασμό του Διοικητικού Συμβουλίου ανέλαβε την παρακολούθηση του έργου.

 

Ανδρέας Λάμπρου

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίο

 

 

 

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org