Αδελφοί μου,

Συνεχίζουμε το Προσκοπικό μας πρόγραμμα με το «Έπαθλο Μένουμε Σπίτι» και με σύμμαχο την τεχνολογία, αναπροσαρμόζουμε τα προγράμματα μας και συνεχίσουμε τη δημιουργική απασχόληση από το σπίτι.

Με αφορμή αυτό θυμίζουμε ότι το σπάσιμο της αλυσίδας εξάπλωσης του ιού COVID 19 είναι:

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ

Οι Πρόσκοποι σε όλο τον κόσμο βιώνουν τις ίδιες συνθήκες με εμάς, αντιμετωπίζουν τον περιορισμό και την απομόνωση όπως εμείς και προσφέρουν όπου μπορούν όπως εμείς. Δεν σταματάμε να ελπίζουμε και να δίνουμε χαρά και αισιοδοξία. Μπορούμε να διασκεδάσουμε και μπορούμε να ζήσουμε ωραίες Προσκοπικές στιγμές ή ακόμη να γνωρίσουμε νέους φίλους.

Το “JOTI Special Εdition 2020” είναι ένας ασφαλής χώρος που συνδέει τους Προσκόπους από όλο τον κόσμο, σε μια εποχή που έχουμε μεταφέρει κάθε δραστηριότητα, σχολική, εξωσχολική και προσκοπική, μέσα στο σπίτι. Αυτή είναι μια μοναδική ειδική έκδοση του JOTI! Πρόκειται για μια ειδική έκδοση της ετήσιας εκδήλωσης JOTA-JOTI (η οποία διεξάγεται κάθε 3ο Σαββατοκυρίακο του Οκτώβρη).

Μπορείτε να συνδεθείτε στην σχετική ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης της Προσκοπικής Κίνησης (W.O.S.M.) από τις 3 έως και τις 5 Απριλίου, όπου σας περιμένουν chat rooms, δραστηριότητες αλληλεπίδρασης, διαγωνισμοί ταλέντων, νέες γνώσεις και δεξιότητες, παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες, καθώς και η ευκαιρία να υποστηρίξετε όσους το έχουν ανάγκη.

Μπορούμε να πράξουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να δώσουμε αισιοδοξία στους φίλους μας και να προσθέσουμε το δικό μας προσκοπικό στίγμα σε αυτό τον κόσμο.

Σας υπενθυμίζουμε πως το κανάλι του Σ.Ε.Π. στο IRC σας περιμένει να μπείτε και να γνωριστείτε με Προσκόπους από όλο τον κόσμο, με παιχνίδια για κάθε ηλικία, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ειδική φετινή έκδοση του JOTI! Όσα τμήματα επιθυμούν, μπορούν κατά τη διάρκεια του JOTI να υλοποιήσουν κοινή διαδικτυακή δραστηριότητα με Τμήματα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα έως και την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020.

Επίσης για το ScoutLink μπορείτε να συνδεθείτε με τον πιο κάτω σύνδεσμο: https://webchat.scoutlink.net/#/connect

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αδ. Χρίστη Χριστοδούλου στο τηλέφωνο 97 876891.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου

Γενικός Έφορος/Σ.Π.Κ.