20η Παγκύπρια συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους

Home/Γενικά, Γενική Εφορεία, Εφορεία Εκπαιδεύσεων/20η Παγκύπρια συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους

Η 20η Παγκύπρια Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου 2016, στο πανέμορφο χωριό των Πλατρών όπου ο Νομπελίστας ποιητής Γιώργος Σεφέρης εμπνεύστηκε το υπέροχο ποίημα με τους στίχους… «τα χελιδόνια δεν σ’ αφήνουνε να κοιμηθείς στις Πλάτρες». Η συνάντηση θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου και θα λήξει το απόγευμα της Κυριακής.

Την προετοιμασία της συνάντησης έχει αναλάβει ομάδα εργασίας από Πτυχιούχους υπό την καθοδήγηση του Εφόρου Εκπαιδεύσεων της Γενικής Εφορείας αδ. Θεόδωρου Ζάρκα και το αναλυτικό πρόγραμμα θα σας σταλεί εντός των προσεχών ημερών.

Στη συνάντηση προσκαλούνται να λάβουν μέρος όλες και όλοι οι Πτυχιούχοι Διακριτικού Δάσους μετά των συζύγων ή των συνοδών τους.

Το δικαίωμα συμμετοχής έχει καθοριστεί στα €55 ανά άτομο (σε δίκλινο δωμάτιο) και περιλαμβάνει:
* Τη διανυκτέρευση σε τοπικό ξενοδοχείο με πρόγευμα,
* Το δείπνο του Σαββάτου και το γεύμα της Κυριακής σε τοπική ταβέρνα με απεριόριστο, τοπικό κρασί, μπύρα, αναψυκτικά και νερό.
* Τα αναμνηστικά της συνάντησης: Σήμα, αναμνηστικό και φωτογραφία.

Για τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό της εκδήλωσης παρακαλείστε όπως αποστείλετε τις δηλώσεις συμμετοχής σας, ορθά συμπληρωμένες, σε έντυπη μορφή στο λογιστήριο του Σώματος, ή σε ηλεκτρονική μορφή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο logistirio@cyprusscouts.org το αργότερο μέχρι την M. Παρασκευή 29 Απριλίου 2016.

Το αντίστοιχο χρηματικό ποσό μπορείτε να το καταθέσετε στο λογαριασμό του Σώματος στην Τράπεζα Κύπρου με αριθμό 136-05-002034 ή να το πληρώσετε έναντι αποδείξεως στο λογιστήριο του Σώματος.

Σε περίπτωση που η δήλωση συμμετοχής, αποσταλεί ηλεκτρονικά αυτή θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη κατάθεσης του δικαιώματος συμμετοχής στον λογαριασμό του Σώματος.

Αδελφέ Πτυχιούχε, σε περιμένουμε για ένα ευχάριστο, διαφορετικό, Προσκοπικό διήμερο στις πανέμορφες Πλάτρες. Οι παλιοί να θυμηθούν και οι νέοι να μάθουν. Όλοι μαζί να γελάσουμε, να παίξουμε να περπατήσουμε, να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τον κύκλο των μελών του 1ου Συστήματος του Gilwell στην Κύπρο.

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου
Γενικός Έφορος

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org