1ο Παγκύπριο Τζάμπορι Λυκοπούλων

Home/Γενική Εφορεία, Κλάδος Λυκοπούλων/1ο Παγκύπριο Τζάμπορι Λυκοπούλων

Διοργανώνεται τη Κυριακή 14 Μαίου 2017 το 1ο Παγκύπριο Τζάμπορι Λυκοπούλων στους χώρους της Ιδιωτικής Σχολής Φόρουμ παρά το Πέρα Χωριό Νήσου.

Στην εκδήλωση, που αποτελεί ουσιαστικά τη λήξη των εορτασμών για τα 100 χρόνια από τη δημιουργία του Κλάδου Λυκοπούλων, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερα από 1,000 Λυκόπουλα που θα συνοδεύονται από περισσότερους από 100 ενήλικες βαθμοφόρους. Ταυτόχρονα η εκδήλωση θα υποστηρίζεται από άλλους 250 περίπου εθελοντές βαθμοφόρους οι οποίοι αποτελούν την ομάδα διοργάνωσης.

Ο Κλάδος Λυκοπούλων αφορά τους μικρότερους σε ηλικία προσκόπους (παιδιά 7-10 ετών) και προσφέρει μη τυπική εκπαίδευση με βάση τη βιωματική εμπειρία και μάθηση.  Σκοπός είναι  να βοηθήσει τα παιδιά να ενδυναμώσουν το χαρακτήρα τους μέσα από την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της προσωπικότητάς τους, αποκτώντας και αναπτύσσοντας ταυτόχρονα στάσεις και δεξιότητες που θα τους χρησιμεύσουν σε όλη τους ζωή.

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org