Ο Κλάδος Λυκοπούλων και ο Κλάδος Προσκόπων της Γενικής Εφορείας, διοργανώνουν την Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017 στο Ε.Κ. Κόρνου, Εργαστήρι Ασφάλειας και Υγείας το οποίο είχε αναβληθεί τον περασμένο Οκτώβριο.

Το Εργαστήριο θα είναι διαφορετικό από το περσινό που διοργάνωσε ο Κλάδος Λυκοπούλων, με νέα θεματολογία και διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής. Συγκεκριμένα μαζί μας θα έχουμε:
1) Τη Πολιτική Άμυνα (αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και ενέργειες για την αντιμετώπιση σεισμού, πλημμυρών καταιγίδων, καθώς και πρακτική εξάσκηση)

2) Τη Πυροσβεστική Υπηρεσία (είδη Πυροσβεστήρων (Τι είδος θα ήταν κατάλληλο για τα σπίτια και τις προσκοπικές μας εστίες) καθώς και πρακτική εξάσκηση, τι ενέργειες κάνουμε σε περίπτωση πυρκαγιάς στο σπίτι και στο δάσος καθώς και μέτρα πρόληψης).

3)Τον Ερπετολογικό Σύνδεσμο Κύπρου (αντιμετώπιση φιδιών & ενέργειες σε σχέση με αυτά/πρακτική εξάσκηση)

Το Εργαστήρι αυτό αποτελεί μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία για όλους εμάς , μέσα από το οποίο θα αποκομίσουμε πολύτιμες γνώσεις από τους πλέον ειδικούς, διασφαλίζοντας ακόμη περισσότερο την ασφάλεια των μελών μας κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων, δράσεων, διημέρων και κατασκηνώσεων.

To Εργαστήρι θα ξεκινήσει στις 8:30 και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 15:00.

Το τίμημα συμμετοχής ανέρχεται στα €7 (συμπεριλαμβάνει: καφέ, γλυκό, γεύμα, αναμνηστικό & γραφική ύλη).

Οι αιτήσεις θα συμπληρώνονται και θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση συμμετοχής (ακολουθήστε το link).

Για να θεωρηθεί έγκυρη η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρωθεί  και να υποβληθεί ορθά, αφού προηγουμένως πληρωθεί το δικαίωμα συμμετοχής αργότερο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017.

Το δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί στον Τραπεζικό Λογαριασμό του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, με τα ακόλουθα στοιχεία:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός Λογαριασμού: 131 01 639381 01
IBAN: CY44 0050 0131 0001 3101 6393 8101
BIC:
HEBACY2N

Στην αιτιολογία απαραίτητα θα πρέπει να αναγράφεται:
Εργαστήρι Ασφάλειας και Υγείας – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥ
π.χ. Εργαστήρι Ασφάλειας και Υγείας – 253 – ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ για ατομική κατάθεση ή μόνο το Σύστημα σε ομαδική κατάθεση.

Το αντίγραφο της κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται στο Λογιστήριο του Σ.Π.Κ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση logistirio@cyprusscouts.org καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κλάδου Λυκοπούλων στο cubscouts@cyprusscouts.org

Ακύρωση οποιασδήποτε συμμετοχής μετά το πέρας της πιο πάνω προθεσμίας δε θα γίνεται επιστροφή του αντίτιμου συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων της Γενικής Εφορείας Ηρόδοτο Μιχαήλή με το συντονιστή του Εργαστηρίου Έφορο στον Κλάδο Λυκοπούλων της Γενικής Εφορείας Αντρέα Πεττεμερίδη.