Υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής στη Σχολή Λεμβάρχου

Home/Εφορεία Εκπαιδεύσεων/Υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής στη Σχολή Λεμβάρχου

Αδελφοί μου,.

Λόγω τεχνικού προβλήματος στο μηχανογραφικό σύστημα eScouts, η ολοκλήρωση της υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στη Σχολή Λεμβάρχου δυστυχώς δεν είναι εφικτή μέσω του συστήματος.

Κατόπιν τούτου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως συμπληρώσουν σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής χρησιμοποιώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο:

ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΒΑΡΧΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε απ’ ευθείας με την Έφορο Εκπαιδεύσεων αδ. Εκάβη Πετρίδου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου training@cyprusscouts.org.

Μέσω της διαδικασίας αυτής η αίτηση συμμετοχής στη Σχολή θα καταγράφεται δηλώνοντας στην Εφορεία Εκπαιδεύσεων το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου του ενδιαφερόμενου Βαθμοφόρου.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς.

Μάριος Χρίστου            Εκάβη Πετρίδου

Γενικός Έφορος            Έφορος Εκπαιδεύσεως Σ.Π.Κ.

 

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org