Πρόσκληση στην Τελετή Επίδοσης Βεβαιωτικών Επιτυχούς Συμμετοχής στις Σχολές-Κατασκηνώσεις Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων

Home/Γενικά/Πρόσκληση στην Τελετή Επίδοσης Βεβαιωτικών Επιτυχούς Συμμετοχής στις Σχολές-Κατασκηνώσεις Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων

Προς:
Αναπληρωτή Γενικό Έφορο
Βοηθούς Γενικούς Εφόρους
Εφόρους Γενικής Εφορείας
Επαρχιακούς Εφόρους
Εφόρους Επαρχιακών Εφορειών
Τοπικούς Εφόρους

Προσκαλείστε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση απονομής στους βαθμοφόρους του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, των βεβαιωτικών επιτυχούς συμμετοχής στις Σχολές-Κατασκηνώσεις Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων (ΣΚΕΒ), που διοργανώθηκαν την περίοδο 2017-18.

Οι ΣΚΕΒ έχουν διάρκεια από δύο μέχρι έξι μέρες, ανάλογα με το θεματολόγιο της κάθε Σχολής, αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης της ποιότητας του ανθρώπινου δυναμικού του Σώματος και ένα σοβαρό εργαλείο παροχής μη τυπικής μάθησης στα ενήλικα μέλη μας. Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη.

Η επίδοση θα γίνει στο ανοικτό αμφιθέατρο του Εκπαιδευτικού Κέντρου του Σώματος στο δάσος του Κόρνου, την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 στις 8.00μμ, σε αντιπροσώπους των Προσκοπικών Συστημάτων, των Επιτελείων των Επαρχιακών Εφορειών και της Γενικής Εφορείας του Σώματος. Θα ακολουθήσει δείπνο στο εστιατόριο του Εκπαιδευτικού Κέντρου. Παρακαλώ απαντήστε στον ΜΒΓΕ αδ. Κ. Κυριάκου μέχρι 29 Μαΐου 2018.

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org