Πασχαλινό Μήνυμα

Αδελφοί μου,

Με τη βοήθεια του θεού συμπληρώσαμε τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή και βρισκόμαστε ήδη στη Μεγάλη Εβδομάδα, την Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου. Με κατάνυξη θα ακολουθήσουμε τον Κύριο στα Άγια Πάθη του και την Ανάσταση, όπου η ζωή νικά τον θάνατο και όπου η αρετή και το καλό επιβάλλονται του κακού και της αμαρτίας.

Είμαι βέβαιος ότι τις Άγιες αυτές Μέρες θα προσέλθετε με ευλάβεια και σεβασμό στις Ακολουθίες των Αγίων Παθών και της Ανάστασης και θα συμμετάσχετε ως Πρόσκοποι στις Ακολουθίες των Ιερών Ναών της Ενορίας των Συστημάτων σας.

Οι μέρες αυτές είναι πέρα από γιορτινές και μέρες περίσκεψης και αυτοκριτικής. Ο καθένας μας μπορεί για λίγο να αφιερώσει ελάχιστο χρόνο και να αφουγκραστεί το βάθος της ψυχής του με στόχο να γίνει ένας καλύτερος άνθρωπος. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε, βελτιώνοντας τον ίδιο μας τον εαυτό να κάνουμε και τον κόσμο που ζούμε καλύτερο.

Πάντα τις μέρες αυτές, η σκέψη μας τριγυρίζει και στα κατεχόμενα εδάφη της πατρίδας μας, στις εκκλησίες μας που θα παραμείνουν αλειτούργητες και στα καμπαναριά που βουβά μας περιμένουν για να διαλαλήσουν μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου και την ανάσταση της Πατρίδας μας.

Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και σύντομα να γιορτάσουμε και την Ανάσταση της Πατρίδας μας

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου

Γενικός Έφορος Σ.Π.Κ.

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org