Πανελλήνια και Παγκύπρια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Λυκοπούλων

Home/Γενική Εφορεία, Κλάδος Λυκοπούλων/Πανελλήνια και Παγκύπρια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Λυκοπούλων

Αδελφοί μου,

Ο Κλάδος Λυκοπούλων της Γενικής Εφορείας, στα πλαίσια κοινών δράσεων με τον αδελφό Κλάδο Λυκοπούλων του Σ.Ε.Π. διοργανώνουν από κοινού την 7η Πανελλήνια και Παγκύπρια Κοινή Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Λυκοπούλων, το τριήμερο 19-21 Απρίλιου 2019 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κόρνου.

Σκοπός της συνάντησης, όπως αναφέρει και η επιστολή του Σ.Ε.Π., είναι η άμεση επικοινωνία των Βαθμοφόρων του Κλάδου με την Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε., η συζήτηση γύρω από τις ανάγκες των Βαθμοφόρων του Κλάδου και βέβαια η ανταλλαγή ιδεών για τον εμπλουτισμό του Λυκοπουλικού προγράμματος. Επιπλέον, η διοργάνωση της κοινής συνάντησης των Βαθμοφόρων αποσκοπεί στη περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων και τη γνωριμία των Βαθμοφόρων των Κλάδων των δύο Σωμάτων, την ανταλλαγή καλών πρακτικών, γνώσεων, απόψεων και προτάσεων, με σκοπό ένα κοινό, καλύτερο και αποτελεσματικότερο αύριο και για τα δύο Σώματα. Η Συνάντηση θα αρχίσει την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 (από ώρα 18.00) και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 (λήξη στις 15.30), στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Κόρνου.

Το κόστος συμμετοχής για τους Κύπριους Βαθμοφόρους είναι €30 και περιλαμβάνει τη διαμονή, τη διατροφή, τα υλικά προγράμματος, τα μεταφορικά δράσης και το αναμνηστικό της Συνάντησης.

Η διαμονή των Βαθμοφόρων από την Κύπρο θα γίνει στον εξωτερικό χώρο του Κέντρου σε αντίσκηνα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρώνονται και να υποβάλλονται ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση συμμετοχής (ακολουθήστε τον σύνδεσμο). Για να θεωρηθεί έγκυρη η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί σωστά, αφού προηγουμένως καταβληθεί το δικαίωμα συμμετοχής το αργότερο μέχρι τις 18 Μαρτίου 2019.

Το δικαίωμα συμμετοχής (εκ €30,00) θα πρέπει να κατατεθεί στον Τραπεζικό Λογαριασμό του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, με τα ακόλουθα στοιχεία:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

Αριθμός Λογαριασμού: 0136 05 002034

IBAN: CY 17002001360000000500203400

SWIFT BIC: BCYPCY2N

Για οποιαδήποτε ακύρωση συμμετοχής μετά την πιο πάνω ημερομηνία δεν θα γίνεται επιστροφή του αντίτιμου συμμετοχής.

Στην αιτιολογία της κατάθεσης απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται: ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥ π.χ. Παγκύπρια Συνάντηση – 253 – ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ για ατομική κατάθεση ή μόνο ο αριθμός Συστήματος σε ομαδική κατάθεση.

Το αντίγραφο της κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται στο Λογιστήριο του Σ.Π.Κ. στη διεύθυνση logistirio@cyprusscouts.org  καθώς επίσης και στο email του Κλάδου Λυκοπούλων στο cubscouts@cyprusscouts.org

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί με τον Έφορο του Κλάδου Ηρόδοτο Μιχαήλ στο τηλέφωνο 99928023 ή με τον Έφορο στον Κλάδο Λυκοπούλων Αντρέα Πεττεμερίδη στο τηλέφωνο 96396322.

 

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org