Παγκύπριο Παιχνίδι Κλάδου Λυκοπούλων – Τρέχω με την Αγέλη μου

Home/Γενικά, Γενική Εφορεία, Κλάδος Λυκοπούλων/Παγκύπριο Παιχνίδι Κλάδου Λυκοπούλων – Τρέχω με την Αγέλη μου

Αδελφοί μου,

Για την φετεινή Προσκοπική Χρονιά 2019 – 2020, ο Κλάδος Λυκοπούλων προκηρύσσει το Παγκύπριο Παιχνίδι με τίτλο ‘Τρέχω για την Αγέλη μου’. Τα τελευταία χρόνια παγκύπρια παιχνίδια που εφάρμοσε ο Κλάδος Λυκοπούλων έφεραν θετικά αποτελέσματα στη λειτουργία των Αγελών και την εφαρμογή του προγράμματος. Με την δομή τους βοήθησαν ουσιαστικά τους βαθμοφόρους Λυκοπούλων να καλύπτουν τις διάφορες απαιτήσεις των μονοπατιών πιο εύκολα.

Έτσι, φέτος ο Κλάδος Λυκοπούλων, αποφάσισε να διοργανώσει το παιχνίδι ´Τρέχω με την Αγέλη μου´ με βάση τη Μεθοδολογία του Κλάδου με στόχο και τη συμβολή στην επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε όπως ανατρέξετε στον οδηγό ο οποίος επισυνάπτεται ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι Έφοροι του Κλάδου Λυκοπούλων βρίσκονται στη διάθεση σας στη διεύθυνση cubscouts@cyprusscouts.org.

Σε συνέχεια της επιστολής ημερομηνίας 18 Σεπτεμβρίου 2019 με Αρ.Πρωτ. 2019/424 σχετικά με την προκήρυξη του Παγκύπριου Παιχνιδιού του Κλάδου Λυκοπούλων ‘Τρέχω για την Αγέλη μου’ και μετά από παράκληση αρκετών Βαθμοφόρων Λυκοπούλων σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

1) Στον Πυλώνα Χειροτεχνίας/Ψυχαγωγίας/Σωματικής Αγωγής για τα 500μ και 1000μ προστίθεται ως εναλλακτική δοκιμασία για τη δράση ποδηλασίας, μόνο, η ακόλουθη δοκιμασία:

Η Αγέλη οργανώνει μια δράση ή παιχνίδι πόλεως προωθώντας τη φυσική αγωγή/καλή υγεία, με τη συμμετοχή και των γονέων των Λυκοπούλων της Αγέλης ή και άλλου κοινωνικού φορέα. (Η δράση αυτή μπορεί να αφιερωθεί κάπου π.χ. (εις μνήμη…) ή να προβάλει κάτι π.χ.(Προσκοπισμός – όχι στις εξαρτήσεις).

Ως εκ τούτου η Αγέλη που έχει δηλώσει να τρέξει για τα 500 ή τα 1000μ μπορεί να επιλέξει για τον Συγκριμένο Πυλώνα να πραγματοποιήσει την πιο πάνω δράση αντί τη δράση της ποδηλασίας.

Τα κερδισμένα μέτρα παραμένουν τα ίδια.

2) Δοθεί μικρή παράταση στη δήλωση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019.

Η δήλωση συμμετοχής στο παιχνίδι θα πρέπει να συμπληρωθεί πατώντας στο σύνδεσμο εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε όπως ανατρέξετε στον οδηγό ο οποίος επισυνάπτεται ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι Έφοροι του Κλάδου Λυκοπούλων βρίσκονται στη διάθεση σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cubscouts@cyprusscouts.org.

Για το αρχείο παιχνιδιού πατήστε στο Παιχνίδι Κλάδου Λυκοπούλων 2019-2020_ΤΕΛΙΚΟ_100919

 

Με προσκοπικούς χεραιτισμούς,

Μάριος Χρίστου                                           Ηρόδοτος Μιχαήλ

Γενικός Έφορος                                           Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε.

 

 

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org