Λήξη Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής για το 6ο Παγκύπριο Τζάμπορι

Home/Γενικά, Γενική Εφορεία/Λήξη Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής για το 6ο Παγκύπριο Τζάμπορι

Πληροφορείστε ότι μετά την παράταση που έχει δοθεί, η τελευταία ημερομηνία λήξης για υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στο 6ο Παγκύπριο Προσκοπικό Τζάμπορι ορίζεται η 15 Μαίου 2018. Το χρονοδιάγραμμα αυτό θα τηρηθεί αυστηρά λόγω του ότι απαιτείται η ανάλογη οργάνωση της διοικητικής μέριμνας του Τζάμπορι. Επίσης θα πρέπει να «κλείσουμε» τους τελικούς αριθμούς συμμετοχών, για να μπορέσουν να γίνουν οι αντίστοιχες παραγγελίες αναμνηστικών.

Πληροφοριακά σας αναφέρω ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή από γειτονικές χώρες. Ήδη έχουμε πάρει τις δηλώσεις για συμμετοχή 47 ατόμων από την Αιγυπτιακή Ομοσπονδία Προσκόπων και αναμένουμε τον τελικό αριθμό δηλώσεων συμμετοχών από το Ισραήλ και τον Λίβανο καθώς επίσης και από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org