Εργαστήρι Α’ Βοηθειών

Home/Γενικά, Κλάδος Λυκοπούλων/Εργαστήρι Α’ Βοηθειών

Δήλωση ΣυμμετοχήςΟ Κλάδος Λυκοπούλων της Γ.Ε. οργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά δυο εκπαιδευτικά προγράμματα Α’ βοηθειών:
1. Επείγοντα περιστατικά στις Α’ Βοήθειες και
2. Βασική υποστήριξη ζωής και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αφορούν κατά βάση τους Bαθμοφόρους του Κλάδου Λυκοπούλων, αλλά αν θέλει οποιοσδήποτε Βαθμοφόρος να συμμετάσχει σε αυτά και υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις είναι ευπρόσδεκτος.  Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι εκτός Κλάδου Λυκοπούλων, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων της Γ.Ε. αδ. Ηρόδοτο Μιχαήλ για περισσότερες πληροφορίες.

Το εργαστήρι θα διοργανωθεί τη Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κόρνου.

Οι επιλογές οι οποίες υπάρχουν είναι οι πιο κάτω:

1η επιλογή
Συμμετοχή ΜΟΝΟ στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘‘Επείγοντα Περιστατικά στις Α’ Βοήθειες’’.
Άφιξη Βαθμοφόρων στις 08:00 αποχώρηση στις 13:30. Δικαίωμα συμμετοχής: €10 (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο καφές, το γεύμα και η πιστοποίηση από εξωτερικό παροχέα).

2η επιλογή
Συμμετοχή ΜΟΝΟ στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘‘Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή’’.
Άφιξη Βαθμοφόρων στις 10:30 αποχώρηση στις 17:00. Δικαίωμα συμμετοχής: €10 (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το γεύμα και η πιστοποίηση από εξωτερικό παροχέα).

3η επιλογή
Συμμετοχή και στα δυο εκπαιδευτικά προγράμματα ‘‘Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή’’ και ‘‘Επείγοντα Περιστατικά στις Α’ Βοήθειες’’.
Άφιξη Βαθμοφόρων στις 08:00 αποχώρηση στις 17:00. Δικαίωμα συμμετοχής: €15 (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το γεύμα, καφές  και η πιστοποίηση από εξωτερικό παροχέα).

Τρόπος πληρωμής:
Σημειώνεται ότι το τίμημα συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί το αργότερο μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2016 στον Τραπεζικό Λογαριασμό του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, με τα ακόλουθα στοιχεία:
Αριθμός Λογαριασμού: 0136 05 002034
IBAN Nο: CY17002001360000000500203400
SWIFT: BCYPCY2N

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την κατάθεση είναι η εξής :
Στην αιτιολογία απαραίτητα θα πρέπει να αναγράφεται το πρόγραμμα ή τα προγράμματα που θα παρακολουθήσετε.
Μετά την κατάθεση να σαρωθεί ή να φωτογραφηθεί (καλή ανάλυση) η απόδειξη και να αποσταλεί μαζί με την δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση kladoslykopoulon.ge@gmail.com & spk@cyprusscouts.org

Για ακύρωση οποιασδήποτε συμμετοχής μετά το πέρας της πιο πάνω προθεσμίας δε θα γίνεται επιστροφή του αντιτίμου συμμετοχής. Σχετική δήλωση συμμετοχής επισυνάπτεται.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία σχετικά με τα δυο εκπαιδευτικά προγράμματα παρακαλείστε όπως επικοινωνήστε με τον Έφορο στην Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων, Γιώργο Χαριλάου ή στο george.charilaou1@gmail.com

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου
Γενικός Έφορος
Ηρόδοτος Μιχαήλ
Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε.


20x20 Buttons-20 Δήλωση Συμμετοχής

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org