Εκπαιδευτική Ημερίδα – Ένταξη Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες

Home/Εφορεία Εκπαιδεύσεων/Εκπαιδευτική Ημερίδα – Ένταξη Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες

Αδελφοί μου,

Σας υπενθυμίζουμε για την εκπαιδευτικού χαρακτήρα ημερίδα η οποία θα πραγματεύεται το θέμα της ένταξης παιδιών με ειδικές ανάγκες στα τμήματα μας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κόρνος μεταξύ των ωρών 9:30 και 15:00.

Η ημερίδα αφορά Βαθμοφόρους όλων των τμημάτων και ειδικοτήτων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ασχοληθούμε με τα ακόλουθα σημεία:

• Αξιολόγηση, διαδικασίες και ένταξη

• Παιδιά με προβλήματα όρασης

• Παιδιά με αυτισμό και άλλες διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές

• Τρόπος αντιμετώπισης των παιδιών, γονέων και προετοιμασία του τμήματος

• Προσαρμογή δραστηριοτήτων για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Θα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας για τις παρουσιάσεις των θεμάτων ειδικούς επαγγελματίες όπως παιδοψυχολόγο, ειδικό εκπαιδευτικό, εργοθεραπεύτρια, μουσικοθεραπευτή και ειδικό γυμναστή.

Μετά το πέρας της ημερίδας θα δοθεί στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικό υλικό. Η ημερίδα είναι επιχορηγημένη και κατά τη διάρκεια της θα προσφερθεί ρόφημα και ελαφρύ γεύμα. Μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας πατώντας ΕΔΩ.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου                                             Εκάβη Πετρίδου

Γενικός Έφορος                                             Έφορος Εκπαιδεύσεων

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org