Δώρα Αγάπης

Εφόρους Γενικής Εφορείας
Επαρχιακούς Εφόρους
Εφόρους Επαρχιακών Εφορειών
Αρχηγούς Συστημάτων
Αρχηγούς και Υπαρχηγού Τμημάτων Αγελών

Αδελφοί μου,

ΘΕΜΑ:  Δώρα Αγάπης

Σε συνέχεια της επιστολής μου με το ίδιο θέμα ημερομηνίας 5 Μαΐου 2016 θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η διαδικασία συλλογής των ειδών πρώτης ανάγκης και η μετέπιπτα παράδοση τους στο άσυλο προσφύγων στην Κοφίνου έχει ήδη τροχοδρομηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες θα παρακαλέσω όπως αποταθείτε είτε στον Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων της Επαρχιακής σας Εφορείας είτε στον Έφορο στον Κλάδο Λυκοπούλων της Γενικής Εφορείας αδ. Γιώργο Χαριλάου στο 99533990 ή στο george.charilaou1@gmail.com.

Επί τη ευκαιρία σας επισυνάπτω την ανανεωμένη αφίσα της δράσης με τις Επαρχιακές Εφορείες οι οποίες συμμετέχουν στη πρωτοβουλία αυτή και τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη της προσπάθειας αυτής.

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

Ηρόδοτος Μιχαήλ
Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε./Σ.Π.Κ.

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org