Δράση Αμφικτιονίας 2019

Home/Κλάδος Ανιχνευτών/Δράση Αμφικτιονίας 2019

Αδελφοί μου,

Υλοποιώντας τον προγραμματισμό του Κλάδου Ανιχνευτών, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η 5η Παγκύπρια Ανιχνευτική Αμφικτιονία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19 – 21 Απριλίου 2019 (Παρασκευή, Σάββατο Λαζάρου και Κυριακή των Βαΐων), στο Λύκειο Λατσιών και στο Πάρκο Αθαλάσσας στην Λευκωσία.

Το προκαταρκτικό πρόγραμμα της Αμφικτιονίας έχει καταρτιστεί με τη συνεργασία του Εφόρου Κλάδου Ανιχνευτών της Ε.Ε. Κερύνειας, Βαθμοφόρων της Ε.Ε. Κερύνειας καθώς και των Εφόρων Κλάδων Ανιχνευτών των Επαρχιακών Εφορειών.

Όσοι από τους Βαθμοφόρους του Κλάδου επιθυμούν να συνδράμουν στην ολοκλήρωση του προγράμματος, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν απ’ ευθείας με τον Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών της Επαρχιακής Εφορείας Κερύνειας Αδ. Κυριάκο Καἵσιάρη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο amfiktionia2019@gmail.com

Είναι επίσης ανοικτή η πρόσκληση σε όλους του Βαθμοφόρους όλων των Κλιμακίων, να στελεχώσουν το Επιτελείο της Δράσης αλλά και την Ομάδα Εργασίας για τη διοργάνωσή της, ώστε να έχουμε αφενός μια συλλογική δουλειά και αφετέρου τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Με βάση τις σχετικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί στις συνεδριάσεις του Κλάδου Ανιχνευτών (Έφοροι Κλάδου ΓΕ και ΕΕ) παράλληλα με την ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ θα διοργανωθεί και η δράση «ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΙΙ» για τους Υποψήφιους Προσκόπους Δημοκρατίας. Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του «ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΙΙ» θα αποσταλούν μετά την 31 Μαρτίου 2019 μετά τη λήξη της προθεσμίας αποστολής των αιτήσεων των Υποψηφίων Προσκόπων Δημοκρατίας.

Επισυνάπτεται σε μορφή word η Αίτηση Συμμετοχής στη Δράση. Παρακαλείστε θερμά όπως συμπληρώσετε ορθά όλα τα πεδία και αποστείλετε την μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το αργότερο μέχρι τις 26 Μαρτίου 2019, στη διεύθυνση venturescouts@cyprusscouts.org και amfiktionia2019@gmail.com

Για περισσότερη ευκολία παρακαλείστε όπως όταν συμπληρώσετε την αίτηση και τη φυλάξετε υπό μορφή αρχείου στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας μετατρέψετε το όνομα του αρχείου από ΑΙΤΗΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ_ΑΙΤΗΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα €25.00 για τους Ανιχνευτές και τα €10.00 για τους Βαθμοφόρους.

Επισυνάπτεται: 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ_ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ_ΑΙΤΗΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με προσκοπικούς χεραιτισμούς,

Μάριος Χρίστου                       Αναστάσης Σαλαφόρης

Γενικός Έφορος                       Έφορος Κλάδου Προσκόπων Γ.Ε.

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org