Βραβεία “Χριστίνα Κυριάκου” και “Δώρα Μακαρίου”

Home/Γενικά, Γενική Εφορεία, Κλάδος Λυκοπούλων/Βραβεία “Χριστίνα Κυριάκου” και “Δώρα Μακαρίου”

Σχετικά με το πιο πάνω θέμα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η έκθεση φωτογραφιών και πινάκων ζωγραφικής για την ανακήρυξη των νικητών των  Βραβείων “Χριστίνας Κυριάκου” και “Δώρας Μακαρίου” η οποία ήταν προγραμματισμένη για της 18 Δεκεμβρίου 2016 αναβάλλεται λόγω της διεξαγωγής, την ίδια μέρα, των Δημοτικών Εκλογών. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί.

Για το λόγο αυτό αλλά και για να δώσουμε περισσότερο χρόνο στις Αγέλες Λυκοπούλων οι οποίες συμμετέχουν ή/και έχουν σκοπό να συμμετάσχουν στα πιο πάνω βραβεία δίνεται παράταση της προθεσμίας υποβολών συμμετοχών μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2017.

Επί ευκαιρία υπενθυμίζουμε τους όρους διεξαγωγής των 2 Βραβείων:

1.Βραβείο ‘Χριστίνα Κυριάκου’

  • Σε ποιούς απευθύνεται: Σε όλους τους Βαθμοφόρους Λυκοπούλων, Αρχηγούς και Υπαρχηγούς, κατόχους εντολών διοικήσεως.
  • Διάρκεια: Ιούνιος – Ιανουάριος 2017 (μέχρι 15 Ιανουαρίου 2017)
  • Συμμετοχή: Προαιρετική.

2.Βραβείο ‘Δώρα Μακαρίου’

  • Σε ποιούς απευθύνεται: Σε όλες τις Αγέλες Λυκοπούλων.
  • Διάρκεια: Σεπτέμβριος – Ιανουάριος 2017. (μέχρι 15 Ιανουαρίου 2017)
  • Συμμετοχή: Προαιρετική.

Όσοι Βαθμοφόροι/Αγέλες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν (και δεν το έχουν ήδη πράξει) να γνωστοποιήσουν στον Κλάδο Λυκοπούλων της Γενικής Εφορείας τον ενδιαφέρων τους αποστέλλοντας email στο  kladoslykopoulon.ge@gmail.com  & spk@cyprusscouts.org.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλείστε να αποτείνεστε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση kladoslykopoylon.ge@gmail.com  ή τηλεφωνικά στον Εφ. Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε./Σ.Π.Κ.

 

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

 

Μάριος Χρίστου
Γενικός Έφορος
Ηρόδοτος Μιχαήλ
Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org