Βοήθεια στην Αποκατάσταση του Κατασκηνωτικού Κέντρου «Πλατάνια»

Home/Γενική Εφορεία/Βοήθεια στην Αποκατάσταση του Κατασκηνωτικού Κέντρου «Πλατάνια»

Αδελοφοί μου,

Μετά από πολλή προσπάθεια λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των συνεχών βροχοπτώσεων στην περιοχή «Πλατάνια» του Τροόδους που βρίσκεται και το ομώνυμο Κατασκηνωτικό Κέντρο του Σώματος, έχουμε φτάσει σε ένα αρκετά προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας του Κέντρου για τις Κατασκηνώσεις μας.

Έχω μιλήσει με αρκετούς Βαθμοφόρους, από τους οποίους έχω αντιληφθεί με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και ενθουσιασμό ότι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στην απαιτούμενη χειρωνακτική εργασία για την πλήρη αποκατάσταση του χώρου. Γι’ αυτό και προσκαλώ όλους τους Βαθμοφόρους που έχουν την ευχέρεια και είναι πρόθυμοι να συνδράμουν στην προσπάθεια που θα γίνει στις 8 και 9 Ιουνίου 2019, όπως επικοινωνήσουμε με τον ΜΒΓΕ αδ. Κ. Κυριάκου, στο τηλέφωνο 99482792 και δηλώσουν συμμετοχή. Μπορούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια όλο το διήμερο ή σε μια από τις δύο μέρες.

Ευπρόσδεκτοι για παροχή βοήθειας είναι και Παλαιοί Πρόσκοποι και Φίλοι του Προσκοπισμού.

Βέβαιως για τη θετική ανταπόκριση πολλών από τους Βαθμοφόρους μας.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μάριος Χρίστου

Γενικός Έφορος

 

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org