Έναρξη Νέας Προσκοπικής Περιόδου 2018-2019 και Διαδικασία Εγγραφών

Home/Γενικά, Γενική Εφορεία/Έναρξη Νέας Προσκοπικής Περιόδου 2018-2019 και Διαδικασία Εγγραφών

Αφελφοί μου,

Με ανακοίνωση στον Τύπο, η επίσημη έναρξη των συγκεντρώσεων για την νέα Προσκοπική περίοδο 2018-2019, προτείνεται να γίνει ομοιόμορφα σε όλα τα Συστήματα το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018. Για αποτελεσματικότητα και εύρυθμη λειτουργία του Συστήματος Εγγραφών, σας διαβιβάζω τη διαδικασία των εγγραφών η οποία ως γνωστό γίνεται μηχανογραφημένα.

Οι αποδείξεις θα εκδίδονται από τα σύστημα μηχανογράφησης e-Scouts του Σώματος Προσκόπων. Ευθύνη για την είσπραξη του δικαιώματος εγγραφής έχει ο Ταμίας ή άλλο εξουσιοδοτημένο μέλος του Συνδέσμου του Συστήματος (Σ.Π.Σ.). Υποχρέωση του Αρχηγού Συστήματος είναι να καταχωρεί τα στοιχεία από τις αιτήσεις εγγραφής στο μηχανογραφικό σύστημα για να συμπληρωθεί η Συγκεντρωτική Κατάσταση Είσπραξης και να εκτυπώνει τη σχετική απόδειξη είσπραξης.

Έχουν γίνει κάποιες διαφοροποιήσεις στον τρόπο πληρωμής και έχει προστεθεί η επιλογή πληρωμής με πιστωτική κάρτα. Σας επισυνάπτουμε το σχετικό εγχειρίδιο που αφορά τις εγγραφές μελών και εγγραφές βαθμοφόρων σε εκπαιδεύσεις.

Ελπίζουμε η διαδικασία εγγραφών να ολοκληρωθεί ομαλά. Σε περίπτωση που υπάρχουν δυσκολίες ή εντοπιστούν κάποιες αδυναμίες στο πρόγραμμα εγγραφής, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με ηλεκτρονικό μήνυμα με την Γραμματεία του ΣΠΚ κα Άντρη Κουμίδου spk@cyprusscouts.org ή με τον αδελφό Μάριο Χριστοδούλου mch@imprintaltd.com για επίλυση των δυσκολιών.

Σημειώνεται ότι το «Εγχειρίδιο Εγγραφών» e-Scouts έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σώματος Προσκόπων Κύπρου.

eSscouts Registrations and Trainings – User Manual 13.9.18

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς,

Μάριος Χριστοδούλου

Αναπληρωτής Γενικός Έφορος

 

About the Author:

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org