Ειδικότητα Αεροπροσκόπων

Home/ΕΦΟΡΕΙΕΣ/Ειδικότητα Αεροπροσκόπων

Το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στην Εστία του 273ου Σ. Α/Π Αγλαντζιάς Σχολή Ρασιοερασιτεχνισμού την οποία παρακολούθησαν 21 Ανιχνευτές και Βαθμοφόροι από τις Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Αμμοχώστου, καθώς επίσης και μέλη του Επιτελείου της Γ.Ε./Σ.Π.Κ.

Η Σχολή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Όμιλο Ραδιοερασιτεχνών Κύπρου, τους οποίους ευχαριστούμε για κάθε συνεργασία.

Τις παρουσιάσεις τις Σχολής, μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ:
Scout Ham Radio Presentation
HAM_Radio_ Brochure_GREEK
Phonetic Alphabet
Ραδιοναυμαχία

 

Αποποιηση

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες. Διευκρινίζεται όμως ότι οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν νομικά κείμενα και ούτε αποτελούν νομική ερμηνεία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίφασης μεταξύ του περιεχομένου ενός εγγράφου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή και καθορισμένων επισήμων εγγράφων τότε έγκυρο θα θεωρείται το περιεχόμενο του επισήμου εγγράφου.

Οι διασυνδέσεις με εξωτερικές σελίδες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για διευκόλυνση των επισκεπτών και δεν θα πρέπει να εκληφθούν με οποιοδήποτε τρόπο ως υιοθέτηση, σύσταση ή έγκρισή τους.

Επικοινωνια

Κυβερνητικό Κτιριακό Συγκρότημα Ζ 48, Τ.Θ. 24544, 1301, Λευκωσία

Phone: +357 22663587 +357 22663587

Fax: +357 22662729

Web: http://www.cyprusscouts.org